Kaʻina hana hoʻoponopono kiʻiʻoniʻoni hope

ʻO ke kaʻina hana hoʻoponopono kiʻiʻoniʻoni hope e pili ana i kēia mau ʻanuʻu:

asd

Hoʻolālā: ʻO ka mea mua, pono ʻoe e hoʻolālā i ke kiʻi hope āu e makemake ai e hana.Hoʻopili paha kēia i ka hana ʻana i kahi hoʻolālā kūʻokoʻa a i ʻole ka hoʻokomo ʻana i ka hōʻailona a i ʻole ka hōʻailona o kāu hui.

Ka hanau template: Ke mākaukau ʻoe i kāu hoʻolālā, ʻo ka hana aʻe ka hana ʻana i kahi template.E lilo ka la'ana i alaka'i no ke ka'ina pa'i a e hō'oia i ka pili pono 'ana o kāu ho'olālā i ke ki'i'oni'oni hope.

Paʻi: ʻO ka hana aʻe e paʻi i ka hoʻolālā ma ke kiʻiʻoniʻoni hope.Hiki i kēia ke hoʻohana i ka inkjet a i ʻole ka mīkini paʻi laser ma muli o ka paʻakikī o ka hoʻolālā a me nā ʻano o ke kiʻiʻoniʻoni hope.

ʻOki: Ma hope o ka paʻi ʻia ʻana o ka hoʻolālā ma ke kiʻiʻoniʻoni hope, ʻo ka hana aʻe e ʻoki i ke kiʻiʻoniʻoni i ka nui.Hiki i kēia ke hoʻohana i ka ʻōnaehana ʻokiʻoki lima a i ʻole, e pili ana i ka nui o nā kiʻiʻoniʻoni hope e hana ai.

Hoʻopau: ʻO ka hope, ua hoʻopau ʻia ke kiʻiʻoniʻoni hope i hana ʻia a mākaukau e hoʻopili ʻia i ka ʻili i hoʻopaʻa ʻia.

Ma ke ʻano holoʻokoʻa, e ʻokoʻa ke kaʻina hana ma muli o ke ʻano kiʻiʻoniʻoni hope, ka paʻakikī o ka hoʻolālā, a me ka nui o nā kiʻiʻoniʻoni hope e hoʻopilikino ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Jan-03-2024